Kickstart je project

Ben jij projectleider binnen een organisatie in zorg, onderwijs of een maatschappelijke organisatie? En merk jij hoe belangrijk het is om ‘van alle markten thuis’ te zijn?

Je hebt namelijk niet alleen kennis van projectmanagement, maar je hebt ook veel communicatievaardigheden en inzicht in het motiveren van anderen nodig. Veel projectleiders die wij kennen zien daarin wel een uitdaging.

Wij hebben onze krachten gebundeld om deze projectleiders te ondersteunen. We ondersteunen hen, zodat ze een nog beter projectresultaat af kunnen leveren. En wij? Wij zijn Ferina Lenters, Esther Huisman en Mariëlle Tromp.

Ferina Lenters
Ferina is een zeer ervaren projectleider met een achtergrond in bedrijfseconomische informatiekunde. Ze werkt als projectmanager bij diverse organisaties in Noord Nederland. Daarnaast begeleidt zij (startende) projectleiders en helpt om vastgelopen projecten weer op het juist spoor te laten krijgen. Zij beheerst de kunst om een structuur als houvast te hanteren en niet als keurslijf te laten werken. Door haar ervaringen kan zij ondersteunen bij het zoeken van de juiste vorm voor projecten.
Esther Huisman
Esther is communicatie-expert en is opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog. Ze heeft een achtergrond in retail en heeft diverse projecten geleid op het terrein van klantgerichtheid. Daarnaast werkt zij al jaren met de motivatieprofielen van Q4 Profiles en weet op een plezierige manier de vinger op de zere plek te leggen in de communicatie. Zij traint professionals en teams in het verbeteren van hun onderlinge communicatie.
Mariëlle Tromp
Mariëlle is drs. in de bewegingswetenschappen en mateloos gefascineerd door het thema motivatie en gedragsverandering. Ze heeft diverse projecten ontwikkeld en geleid op het gebied van leefstijl en welzijn. De afgelopen jaren heeft ze zich toegelegd op het coachen van projectleiders die zich bezighouden met leefstijl, welzijn en geluk. Bovendien traint ze professionals in motiverende vaardigheden en adviseert ze (zorg)organisaties. Mariëlle is praktisch, creatief en gedreven om jou te laten ontdekken wat voor jou en je project werkt.

Voor wie is het Kick-start traject bedoeld?

Het Kick-start traject is bedoeld voor:

 • projectleiders die een beter projectresultaat willen.
 • projectleiders die werkzaam zijn in de zorg (zowel primair proces als ondersteunende diensten), onderwijs en overige maatschappelijke instellingen.
 • startende projectleiders (NB: Voor startende projectleiders is er op basis van kennis en ervaring een afzonderlijk instroomprogramma.)

Wat mag je verwachten?

Je maakt 3 maanden lang gebruik van onze gezamenlijke kennis en vaardigheden. Tijdens de trainingsdagen en coachgesprekken heb je onze volledige aandacht, maar ook daarbuiten heb je toegang tot ons en onze netwerken.

Het traject begint met een gezamenlijke live, 2-daagse start met een kleine groep van maximaal 8 gelijkgestemden. Het start echter al eerder, met een telefonisch intake-gesprek en een online vragenlijst.

Na deze 2-daagse ga je binnen je eigen project aan de slag. Wij ondersteunen je met individuele coachgesprekken, maar ook met online masterclasses, vraag- en antwoordsessies en begeleide mastermindsessies.

Na 3 maanden ontmoeten we elkaar weer als groep voor een afsluiting en na nog eens 3 maanden hebben we een follow-up.

Het traject volg je in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers, met als doel jouw project nog betere resultaten te laten opleveren. Het bestaat uit:

 • Een telefonische intake voor de start van het traject
 • Een online vragenlijst voor de start van het traject
 • Een intensieve, inspirerende 2-daagse startbijeenkomst
 • 2 individuele coachingsgesprekken of 4 telefonische coachingsgesprekken met één van de drie coaches – we overleggen wie het beste bij je vraag past
 • 3 online masterclasses die je op je eigen moment kunt volgen
 • 3 vraag & antwoord-sessies
 • 2 mastermind-sessies
 • Een afrondende live bijeenkomst aan het eind van het traject.
 • Een follow-up-bijeenkomst, 3 maanden na afloop van het traject.

Wat zijn de voordelen van dit traject?

 • Het is to-the-point. Je leert precies wat je nu nodig hebt. Niet ‘just in case’, maar ‘just in time’.
 • Je wisselt uit met collega-projectleiders.
 • Je krijgt professionele, praktische ondersteuning op het snijvlak van communicatie, motivatie en structuur.
 • Je krijg inzicht krijgen in je eigen talenten en je leert omgaan met je valkuilen.
 • Je ontwikkelt je motivatie-vaardigheden. Dit kan je toepassen binnen je project, maar ook daarbuiten.
 • Het bespaart je tijd, omdat je templates voor je eigen project ontwikkelt.
 • Bovendien leer je de valkuilen herkennen en weet je hoe je hiermee omgaat.

Financiële investering

De kosten voor de kickstart bedragen 4.000,– excl BTW. Hierin zijn alle materialen, catering en groeps en individuele gesprekken meegenomen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de telefonische intake via info @epersonality.nl
Heb je nog vragen en wil je meer weten? Mail ook dan naar info @epersonality.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

De volgende kickstart start op 28-29 september 2017